Wednesday, December 11, 2013

Monday, November 25, 2013

a Day in Lamoie


 







All photos were captured by KhemalM (@KhemalM)
Location : Lamoie Boutique, fX Plaza Sudirman 4th Floor
shoes : Withasooz (@withasooz)
Blazer : JISANA Blazer by AKIA (@akiaofficial) >>> very recommended










Monday, November 18, 2013

Monday, November 11, 2013

Style spotted : Fowla Dress




Location : Putrajaya, Malaysia
Outfit : Fowla Dress | @AKIAOFFICIAL | www.akia-clothing.blogspot.com
Captured by : @trayaa

Sunday, October 27, 2013

Pretty Peacock

Salaam

Couple weeks ago I had fun with my sister in law. She asked me to drew her face with Peacock style eye makeup. We did this style for about 3hours!!hehe..This is my first attempt of doing a fantasy makeup.










Tuesday, October 22, 2013

a Girl with a Grey obsession




Photographer : Khemal M (@khemalm)
Location : Kota Tua
 

Monday, August 12, 2013

Hijab tutorial for Eid al Fitr by Dian Ayu



Assalamualaikum wr wb
Happy Eid al Fitr all!! This is my very first personal home made hijab tutorial video. I really2hope you guys enjoy it. Mohon maaf lahir batin ya semua nya..semoga Allah kembali mempertumkan kita dengan bulan Ramadhan di tahun depan , Amiin


*this video is sponsored by @DownyId

Friday, August 2, 2013

Sharing and Hijab Tutorial Moment



Assalamualaikum wr wb
Halo semua, Alhamdulillah kali ini saya dapat kesempatan untuk sharing kepada beberapa teman di salah satu business school di daerah Tangerang. Acaranya cukup sederhana tapi sangat menyenangkan karena di sini saya bisa berbagi ilmu dan bercerita sedikit mengenai pengalaman berhijab saya.
Saya memberikan beberapa style hijab yang simpel-simpel dan mudah dipraktekkan bagi orang-orang yang baru dan mungkin akan mulai berhijab. Meskipun acaranya mulai di siang hari pada waktu berpuasa, hal tersebut tidak mempengaruhi semangat saya dan kawan-kawan peserta dalam menjalani sesi ini.
Kesegaran dalam berpuasa kali ini tidak luput dari kesegaran yg saya dapatkan dari pakaian yg saya kenakan. Semua tentu saja karena pelembut dan pewangi Downy Garden Bloom yang saya gunakan for almost this whole month :) Teknologi freshness bubbles nya membuat wewangiannya awet sekali!
Pas sesi hijabtutorial ada bbrp style yg menggunakan bahan scarf dari saya, salah satu pesertanya sempat tertegun sebentar dan nanya kok kerudungnya wangi banget, then I said that I washed my scarfs with Downy garden bloom :) Memang ga salah deyh sudah milih Downy Garden Bloom untuk merawat pakaian2 saya
Thats it for now,see you ladies..
Tetap semangat semuaa ^____^v


*Isi tulisan ini dibuat berdasarkan kerjasama dengan Downy Indonesia








  






Friday, July 26, 2013

HijUp.com Lookbook July 2013 : Trendy In Togetherness



Salaam everyone!
Go check out this youtube video made by @HijUp (www.hijup.com). I did all the makeup and hijabstyles for the model. Yeah you can see a lil bit of my morning face. We started makeup at 5am!

Tuesday, July 16, 2013

Fresh Inside and Out

Assalamualaikum wr wb
Apa kabar semuanya? Semoga masih sehat dan segar yaaa.. This is the end of first week of Ramadhan, 3 weeks to go! Semangat semuaa.. ^.^ Salah satu hal terpenting bagi seorang muslimah (terutama yang berhijab) adalah, we have to be fresh all the time! Terutama di bulan Ramadhan ini, Alhamdulillah selama seminggu puasa i'm still in a good condition, yaa walaupun lemes2 dikit tapi wajar lah yaa hohoho..gimana ya supaya tetep bisa fresh selama puasa?

You can gain freshness from everywhere, including from your clothes! Yay, fresh clothes makes my day! Because I love fashion, so clothes and appearance are very important for me. Kebetulan waktu nemenin suami di Cebu taun lalu, I found this really fragrant fabric softener called Downy (waktu itu di Indo belom ada) dan langsung jatuh cinta sama wanginya *ciehh*. Luckily, sekarang di Indonesia udah available!! *horaay* Tapi yg skrg aga beda, kayaknya sih varian baru namanya Downy Garden Bloom. Nah fabric softener yang ini uda pake teknologi freshness bubbles gitu, jadi itu wangi2nya akan smakin muncul kalo kesentuh!cenggiiiiiiii.. Fresh like you’re in the middle of a flower garden.

I can always have fresh clothes that always makes my day fresh inside and out. Hamdallah. How about you, girls? :)

*Artikel ini dibuat berdasarkan kerjasama dengan penulis dan Downy Indonesia







Fresh clothes makes my day :)


Dress by NASYWA (@nasywadesign)
Shoes : Witasoez

me with downy ;D

Wednesday, January 23, 2013

MAKEUP TUTORIAL : STEP BY STEP

before-after  
Assalamu'alaikum
Hi girls...sekarang setelah sekian banyak request makeup tutorial, akhirnya bikin juga makeup tutorial STEP by STEP, dari foundation sampai finish! Semoga suka ya...make up yang saya praktekkan disini adalah make up simple aja, dengan riasan mata yang semi nude ala-ala Korean stars. Untuk lebih detailnya..here we go!

 
FACE
Step 1. Naked face ;p --> prime your face. I'm using Tea tree pore minimizer from The Bodyshop
Step 2. Foundation--> L'oreal True Match Super Blendable Foundation G1 Vanilla Ivory campur dengan MAC Studio Fix Liquid NC35 (foto saya agak keterangan flashnya,,sorry yaa)
Step 3. Highlight and Shading --> for shading Kryolan Stick foundation NG2, for highlight Kryolan Stick foundation 070
Step 4. Powder --> Kryolan powder in Translucent and Make Over Perfect Cover Two Way Cake 02 Sheer Pink


EYES
Step 1. NYX Jumbo Eye pencil no 630, Cashmere
Step 2. Eyeshadow powder, dark brown for your crease, don't forget to blend blend blend :)
Step 3. black Eyeliner--> Wardah
Step 4. NYX Jumbo Eye pencil no 630, Cashmere
Step 5. Give glitter over the jumbo eye pencil
Step 6. Brush your eye brows with your favourite eye brow mascara (i'm using Dolly Wink no.2)


Put on your fave fake eyelashes, I'm using 2 different type of fake eyelashes. Just double it up to make it even more glamour ;)


CHEEK
1. Blush On --> Make Over 02 IREDESCENT PINK
LIPS
1. Conceal with concealer -->NYX HD Photogenic Concealer
2. Lipstick --> Beautystyle in SHY BLUSH matte
3. Lipgloss --> Beautystyle no. 201

DONE! :)





here's the closer look
I hope you guys enjoy it.


Salaam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower